MAIN MEDIA MUSIC

CINE SUNTEM NOI?

La MMM Music School oferim o oportunitate minunata cursantilor de a participa la lectiile private de voce/canto, pian, chitara acustica/electrica, chitara bass, vioara, tobe/percutie. Profesorii nostrii au studii superioare de specialitate, cu o bogata si recunoscuta experienta practica si teoretica.

Asiguram o pregatire artistica la cote inalte de performanta, pentru cursanti de toate varstele si nivelurile de practica, astfel incat fiecare sa isi dezvolte interesele muzicale intr-un mediu distractiv si placut. Indiferent daca doriti sa invatati pentru relaxare, sa va distrati cu prietenii, sa cantati intr-o trupa sau sa urmati o cariera muzicala, va oferim o gama larga de cursuri adaptate nevoilor dvs.

MISIUNEA NOASTRA

Ne propunem sa impartasim experienta si cunostintele noastre, pentru a insufla pasiunea pentru arta. Scopul nostru este de a incuraja participarea la diferite evenimente culturale cum ar fi: recitaluri, concursuri si festivaluri muzicale.

scop

STUDIOUL NOSTRU

echipa

ECHIPA NOASTRA

De asemenea, avem o echipa pregatita sa compuna muzica originala pentru dvs. si ne vom asigura ca experienta finala este exact cum doriti.

echipamain1
echipamain
echipamain3
echipamain2