SCOALA DE MUZICA | MAIN MEDIA MUSIC

TRUPA TMM A LANSAT PIESELE DE DEBUT `SUSPINE` ȘI `CUVINTE NESCRISE`

Un nou proiect rock a apărut pe scena muzicii din România. Trupa TMM și-a făcut debutul cu piesele  “Suspine” și ”Cuvinte Nescrise” interpretată de vocea tânără și puternică a Teodorei Negreanu, într-un nou proiect rock din industria muzicii autohtone și nu numai.

TMM reprezintă asocierea dintre solista Teodora Negreanu și studioul de producție muzicală Main Media Music București.

https://www.cancan.ro/trupa-tmm-lanseaza-piesa-de-debut-suspine-20340073

“Proiectul TMM a luat naștere în luna Ianuarie a acestui an, din motive obiective lesne de înțeles, am fost nevoiți să amânăm lansarea lui. Au fost și lucruri pozitive cauzate de această amânare, în special dacă ne referim la faptul că am avut suficient timp în a crea o multitudine de piese pe care cel târziu în luna Mai 2021 le vom include într-un album de debut. Multe dintre piesele noastre sunt dublate și în limba engleză, întrucât ne dorim foarte mult promovarea acestora în U.K. și Statele Unite.(…) În primul rând cred că TMM iese în evidență prin calitatea și complexitatea pieselor, sound-ul de neîntrecut al rock-ului clasic și prin vocea unică a solistei noastre, Teodora Negreanu, care la nici 17 ani poate fi cu ușurință considerată una dintre succesoarele Laurei Stoica”, ne spune Dan Humă, compozitor principal și fondatorul proiectului TMM.

TMM – Cuvinte Nescrise
https://main-media-music.com/proiectele-noastre/

Alături de echipa TMM am depus mult suflet și energie în realizarea acestor piese ce își propun să readucă entuziasmul muzicii rock în inimile ascultătorilor. Simt că este o oportunitate ce îmi deschide noi drumuri și orizonturi în a împărtăși publicului din frumusețea, emoția și forță mesajelor pe care muzică noastră le transmite. Va invit să ne fiți alături și să construim împreună o lume în care și cel  mai îndrăzneț vis devine realitate.”, ne spune vocea trupei TMM, Teodora Negreanu.

Teodora – TMM
https://main-media-music.com/blog

Din echipa studioului de producție muzicală Main Media Music București fac parte instrumentisti cu experiență, textieri și compozitori dornici să mențină un standard calitativ ridicat al rock-ului din România.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian